3D Microblading Eyebrows

En Enklare Sminkrutin

Återskapa, definiera eller få dina bryn lite fylligare med den senaste tekniken. Man ristar in strå för strå med ett manuellt verktyg och resultatet blir naturtroget till skillnad från en heltatuering. En pigmentering av detta slag bleknar med tiden och varaktigheten varierar från person till person. Därav namnet semitatuering. Beroende på hudtyp är varaktigheten individuell. Har man fet/oljig hy är risken att man kan behöva fler/tätare återbesök. Generellt brukar pigmenteringen hålla mellan 1 1/2-2 1/2 år. Pigmentet försvinner HELT och resulterar inte i röda/gröna nyanser.

FÖRE & EFTER MICROBLADING RESULTAT

Perfekt Symmetriska Bryn

Vi formger ditt bryn efter noggrann mätning.

Microblading metoden är idealisk för alla som vill förbättra looken på sina ögonbryn ytterligare. Resultatet är naturliga hårliknande linjer som framhävs oavsett den redan tillgängliga hårmängden. 

Pigmenten som används i denna metod har utformats för att matcha dina naturliga ögonbryns färg och, om ögonbrynen fortfarande finns kvar, helt och hållet smälta in i dem. Resultatet är naturliga, felfria och fylligare ögonbryn vid tatuering av ögonbryn. Till en början så framstår ögonbrynen som mörkare, men bleknar markant under en tvåveckorsperiod. Det är absolut nödvändigt att göra en touch up eftersom det är väldigt svårt att förutspå hur pass väl huden bevarar färgpigmenten.