Kurs i Lashface&Co Lash&Brow lift

Alla våra Lash&Brow lift kurser hålls av en Certifierad Fransstylist.

Lashface&Co´s Lash Lift formula vi lär ut Lash lift med är skonsammare mot dina fransar än vad den gamla taditionella franspermanenten är. Vår Lash Lift är en avancerad formula utformad för att boosta och lyfta den naturliga fransen. Lash lift behandlingen är ett effektfullt alternativ till fransförlängning men ersätter dock inte resultatet som man uppnår av ex. singelfransar eller volymfransar. Lashface&Co lash lift är perfekt för den som vill uppnå naturligt resultat vilket börjar bli mer och mer aktuellt. Lashface&Co´s lift är en ultimat fransböjning metod som har tagit skönhetsmarknaden med storm. Inte nog med att du får vackert böjda fransar. Du kan även känna dig trygg med att produkterna inte sliter på fransarna (som tidigare produkter på marknaden) och som dessutom håller längre än tidigare. 

På bara ett ögonblick kan vi med Lashface&Co´s lift erbjuda er underbart fylliga och böjda fransar från roten som kommer hålla länge. 

Vår Lash Lift behandling tar cirka 45 minuter - Lyfter dina fransar, vi avslutar varje behandling med lotion 3 som är tredje steget i Lashface&Co´s lift behandlingen som boostar med näring. Den är speciellt framtagen som en fuktgivande formula för att conditionera fransarna efter vår Lash lift behandling. Färgning av fransarna ingår i alla Lash Lift behandlingarna vi utför.

Behörighet samt längd: Heldag 10-16, Inga behörigheter krävs.

Lashface&Co´s lift är ett Lashlift märke med rötter ifrån Storbritannien, vi lär ut via trial and error erfarenheter då vi har jobbat med Lashface&Co produkter i Los Angeles, Dubai & Sverige. Vi vet vad kunderna förväntar sig av en Lash&Brow lift behandling och anpassar utbildningen till vad ni kommer att bemöta på arbetsmarknaden. Vi lär inte endast ut det praktiska utan kundbemötande samt korrigeringar. Vi lär er även hur ni kan effektivisera och ta flera kunder samtidigt på ett funktionellt sätt utan stress samt den rätta kroppshållningen när man utför Louvisa Lash lift behandlingen.

Vad ingår:

  • Kursmaterial - Startkit för ca 50-70 behandlingar
  • Tillgäng till påfyllning av material för behandling 
  • Internationellt Certifikat i Lashface&Co´s lift teknik
  • Kurs i Ansiktsbehandling under Louvisa lash lift behandlingen
  • Praktisk Övning på modell
  • Support dygnet runt
  • Lashface&Co lift startkit (värde 2000 kr)
  • Pris: 4900 kr inkl moms

Boka Privatkurs ( endast du & läraren, 999 kr extra ) : Boka valfri tid via mail

Anmälan: Då våra Lash Lift och Brow lift kurser är populära är det viktigt att du mailar in din anmälan till:
info@lashface.se

I anmälan bör du ha med namn, adress, mail, mobilnummer samt personnummer.
Du ska ta med dig din egna modell som har fransar som är i bra tillstånd. Modell ska anlända på angiven tid och hon får inte vara sminkad, ha fransförlängning eller lösögonfransar.

Kursdatum:   Alla söndagar 

(kvällskurs möjligt löpande på Måndagar/annan vardag kl 17:00-20:00)

Tid: 10:00 - 16:00 

Max 4 platser per kurs

Kurser kommer att hållas löpande